Ziua Armatei la Biserica Ortodoxă „Sfânta Treime” din Bistrița

Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” din Bistrița este gazda unui eveniment cu totul special, dedicat Zilei Armatei Române. Întâlnirea va avea loc în Biserica parohială de pe strada Avram Iancu, nr. 27, duminică, 23 octombrie, ora 18:45.

În cadrul evenimentului vor avea loc intervenții din partea cadrelor militare, din partea preoților prezenți, urmate de câteva filmulețe prezentate de către Plutonierul Marius Vasiliu.

Întâlnirea va continua cu un moment artistic realizat de Grupul „Cetinița” de la Centrul Militar Județean Bistrița Năsăud, coordonați de cunoscuta interpretă de muzică populară, Cornelia Ardelean Archiudean. Tinerii artiști vor interpreta câteva cântece patriotice și pricesne.

„Programul se desfășoară pentru prima dată în Biserica noastră și este destinat tuturor categoriilor de vârstă, de la copii și până la cei vârstnici. Prin organizarea acestei întâlniri, dorim să ne arătăm încă o dată prețuirea pe care o avem față de Armata Română și să întărim faptul că cele două instituții, Biserica și Armata, alături de Școală sunt pilonii principali ai neamului românesc”, precizează preotul Tudor Mudure, unul dintre organizatori, într-un comunicat.

Biserica a apărat dintotdeauna integritatea spirituală a neamului românesc, care a menținut în unitate poporul român, iar Armata a apărat integritatea teritorială a acestuia, promovând: dreptatea, adevărul, curajul, onoarea și credința – afirmă organizatorii.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Noul Ford Kuga – se vede si pe strazile din Bistriţa!

Noul Ford Kuga oferă tehnologie de ultimă generație pentru a ajuta șoferii să rămână conectați la drum și să se

Close