Zeci de polițiști vor fi duminică, 14 mai, în orașul Năsăud, pentru ca evenimentul ”Țara Năsăudului – Patria Costumului Popular” să se desfășoare în condiții de siguranță

Vă reamintim faptul că, duminică, 14 mai a.c., între orele 10.00-14.00, traficul rutier va fi închis pe DN 17C, la intersecția cu DN 17D în localitatea Salva până la intersecția cu DN17D- Bulevardul Grănicerilor, din orașul Năsăud, în contextul desfășurării evenimentului ”Țara Năsăudului-Patria Costumului Popular”.

La eveniment se aşteaptă să participe aproximativ 8000 de persoane, astfel că peste 50 de polițiști de la ordine publică, rutieră și investigații criminale au fost mobilizați să acţioneze suplimentar față de dispozitivul zilnic, pentru liniştea cetăţenilor, în orașul Năsăud.

Pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de cei de la ordine publică, vor dirija circulaţia în zona în care se vor desfășura evenimentele.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud vor patrula pe trenurile de călători (cu precădere cele care circulă pe relația Ilava Mică-Salva ), precum şi în stațiile de cale ferată și zona rampelor CFR, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică.

Polițiștii Biroului Județean Transporturi Bistrița-Năsăud vă informează că, duminică, 14 mai 2017, pe relația Ilva Mică-Salva vor circula următoarele trenuri:

Pleacare din stația CFR Salva spre localitatea Ilva Mică, următoarele trenuri:
Trenul regio 4490, ora 09.00
Trenul interegio 1832, ora 11.29
Trenul region 4206, ora 14.21
Trenul interregio 1834, ora 15.08

Pleacare din stația CFR Ilva Mică spre localitatea Salva:
Trenul interegio 1833, la ora 12.41

Le recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Magazinul Lidl de pe Calea Moldovei inchis pe 16 si 17 mai pentru modernizare

Clientii care isi fac cumparaturile de la magazinul Lidl din Calea Moldovei vor putea constata ca pe 16 si 17

Close