ZÂMBETE ÎN INSULA DE BUCURIE – A DOUA EDIŢIE

Bucuria e mai împlinită atunci când o împărtăşim cu cei dragi şi cât de mare poate fi această bucurie când de 1 iunie am adunat peste 300 de Zâmbete în Insula de Bucurie ? Imensă, enormă, incontestabilă… A fost o zi minunata în care am desenat din nou multe amintiri frumoase.
Radio Transilvania şi Fundaţia Maria alături de Direcţia Judeţeană de Asistenţă şi Protecţia Copilului Satu Mare, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ“ Satu Mare şi Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare au organizat, joi, 1 iunie 2017, a doua ediţie a campaniei ,,Zâmbete în Insula de Bucurie“ ce a avut loc în incinta Taberelor Şcolare din Satu Mare.
Peste 300 de copii aparţinând DGASPC Satu Mare au primit în dar, de ziua lor, o super petrecere cu Petrică Mureşan, George Negrea, Csabcsi, sportivii de la Royal Dance Club printre care campionii naţionali Oana Bumba şi Ciprian Mariţa şi copii de la Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu“.

Au avut loc şi demonstraţii ale partenerilor jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră. Programul a continuat cu concursuri, karaoke si discotecă în aer liber. Concursul ,,Miss Insula de Bucurie“a fost unul dintre cele mai disputate momente, sustinătorii disputându-şi cu mult entuziasm, impunerea concurentelor preferate. Atmosfera de picnic a fost completată cu pizza si zeci de kg. de tort.

Multumim sponsorilor: S.C. APASERV S.A, GALANT LEASING, Cabinet de Avocatura ,,Cosma&Horotan, DERŞIDAN, NOVA OAŞ, DANI DEZMEMBRARI, CONTEX BUSINESS, AUTO REFLEX, I.I.MIHAELA JUCAN, BRUTĂRIA DANIEL, W&J, Grupa Mare ,,Bună Dimineaţa“ de la GPP ,,Dumbrava Minunată“ şi angajaţi ai Oficiului de Cadastru.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

JOCURI DE COPII la a X-a ediţie

1 iunie nu e doar ziua în care îi cinstim pe cei mici, ci e şi ziua în care ne

Close