Zăgrean Petra și Hunyadi Mihai au participat la IXS European Downhill CUP în Schladming – Austria

Bistrițenii Zăgrean Petra și Hunyadi Mihai, ciclisti ai echipei Bistritz Bike Shop Racing Team au participat week-edul trecut la primul lor concurs în afara țării, IXS European Downhill CUP în Schladming – Austria.

La eveniment au fost prezenți 395 de ciclisti din 24 de țări, care s-au întrecut pe un traseul uscat, foarte rapid și dificil cu lungime de 2500 metri și o diferență de nivel de 600 metri.

Zăgran Petra deși a avut probleme cu încalțămintele speciale de ciclism, a reușit să termine pe locul 22 (cu încalțăminte de împrumut cu 3 numere mai mari) la caregoria Feminin Elite cu timpul de 5 minute, 56 de scunde și 91 sutimi.

Hunyadi Mihai a terminat pe locul 43 la categoria Pro Masters cu timpul 5 minute, 12 secunde și 65 de sutimi la 50 de secude diferență de primul clasat din categorie.

De asemenea la concurs au mai reprezentat Romania, Verestiuc Petru din Bucuresti și Râpea Sebastian din Brașov, ambii terminand cu bine cursa dificilă.

Bistritz Bike Shop Racing Team

0745 707007
[email protected]

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Reactiile a doi parlamentari de Bistrita – Nasaud imediat dupa votarea motiunii de cenzura

Deputat PSD Daniel Suciu: ”Nu a fost o zi usoara. A fost o zi complicata pentru partidul meu, dar si...

Close