Weekend plin pentru polițiștii clujeni

În perioada 22 – 24 ianuarie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale şi de la investigarea fraudelor au efectuat 104 controale şi 16 filtre rutiere.

În urma acţiunilor, au fost constatate 16 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 12 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 9 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost puse în aplicare 2 mandate de executare a pedepsei închisorii.

Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 284 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 65 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea nr. 61/1991.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în urma cărora au aplicat 198 de sancţiuni pentru încălcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. 23 dintre acestea au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Arestat preventiv pentru comiterea a două tâlhării

La data de 22 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut pentru 24 de ore...

Close