Wedding Land Bistrita

Wedding Land Bistrita, 11-13 martie 2016, Penisunea Terra

Târgul de nunți ,,Wedding Land” organizat în fiecare an la Pensiunea Terra, revine în perioada 11-13 Martie 2016 cu mai multe oportunități pentru viitorii miri bistrițeni.

2Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar programul acestuia este: în data de 11 martie, între ora 11:00-20:00, în data de 12 martie între 10:00 și 20:00, în data de 13 martie între 10:00 și 18:00.

Acest eveniment este organizat în continuare de Salonul Geea Sposa și Pensiunea Terra.

,,Wedding Land” este un târg de tradiție pentru județul Bistrița, aflat la a șasea ediție care adună la un loc cele mai importante firme din domeniul nunților cu scopul de a ușura munca viitorilor miri.

Ediția din acest an aduce în plus față de cea precedentă un program prelungit și mai multe firme din acest domeniu.

Ca în fiecare an, viitorii miri pot participa la ,,Wedding Land” gratuit, unde vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte și promoții la toate firmele prezente.

La fel ca în fiecare an, târgul vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de servicii, începând de la invitații pentru nuntă la rochii de mirese sau servicii foto/video și decorațiuni.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Expoziția de artă fotografică „VIBRAȚIA NATURII”

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud si Școala de Arte Bistrița vă invită la Expoziția de artă fotografică...

Close