Viorica Tagean va evolua la echipa CSM Bistrita

Portarul Viorica Tagean a ales sa ofere incredere proiectului prezentat de CSM Bistrita, semnand un contract valabil un sezon cu echipa noastra, spun oficialii CSM.

Cu un palmares bogat, evoluand alaturi de “U” Cluj in competitii europene precum EHF Winners Cup, EHF Cup, dar si EHF Champions League, Viorica are in palmares trei medalii de argint si una de bronz alaturi de echipa clujeana. A mai evoluat in Romania pentru CSM Cetate Devatrans Deva si CS Magura Cisnadie.

Internationala de junioare si tineret alaturi de nationala Romaniei, este castigatoare a medaliei de argint la Campionatul European din Austria, 2005, bronz la Campionatul European din Turcia, 2007, dar si medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Ungaria, 2010.

“Am ales sa semnez cu CSM Bistrita pentru ca mi-a fost prezentat un proiect frumos, prin care se doreste performanta. Vin cu inima deschisa la Bistrita, unde sper ca prin evolutiile mele si experienta acumulata de-a lungul timpului sa ajut aceasta frumoasa echipa cu suporteri minunati sa se claseze cat mai sus in clasament. Multumesc domnului antrenor Horatiu Pasca si conducerii pentru ca au incredere ca pot ajuta echipa sa isi indeplineasca obiectivele”, a declarat Viorica Tagean la momentul semnarii contractului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ralf Singmann managerul Leoni: la Bistriţa avem proiecte de viitor în zona de maşini electrice

În iulie 2015, Leoni Bistriţa a primit 10 milioane de euro ajutor de stat de la Guvern pentru o nouă

Close