Viorel Catarama: sustin privatizarea integrala a invatamantului superior romanesc si a sistemului de sanatate

Liberalul si omul de afaceri Viorel Cataramă, candidat la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal s-a întâlnit cu liberalii bistriţeni inaintea congresului partidului din 17 iunie.

In motiunea lui, Catarama va merge in fata alegatorilor liberali pentru a castiga sefia partidului cu masuri economice şi sociale efectiv de dreapta inspirandu-se din doctrina Trump dar şi din politicile economice ale Israelului.

Viorel Cataramă a declarat la Bistriţa ca susține privatizarea integrală a învățământului superior românesc și a sistemului de sănătate.

“Să nu mai existe niciun fel de învăţământ superior subvenţionat. De ce trebuie să plătim noi din banii noştri studiile unui viitor medic timp de şase ani, ca să plece imediat în străinătate? Tot învăţământul superior ar trebui privatizat”, a spus Cataramă care a adaugat ca va susţine privatizarea spitalelor, cu excepţia celor de urgenţă, şi a sistemului asigurărilor sociale, reducerea birocraţiei şi a personalului bugetar.

Catarama propune scoaterea statului din administrarea economiei, susţinerea sistemului privat şi a exporturilor, adoptarea unei pensii minime pentru bătrâni de 200 de euro.

Printre masurile propuse de Catarama se numara si eliminarea ajutoarelor sociale pentru persoanele capabile să muncească.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Consiliul Judetean pregateste doua investitii in domeniul sanatatii si protectiei sociale

Centrul pentru Protecţia Copilului Beclean, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud va fi reabilitat.

Close