Vineri se deschide Restaurantul Villa

O noua locatie isi va deschide vineri portile pentru toti amatorii de mancaruri bune. Restaurantul Villa aflat pe Bulevardul Republicii nr. 20 langa Liceul Sanitar, este o noutate pentru Bistrita si se vrea a fi un local diferit fata de cele cu care ne-am obisnuit in peisajul bistritean.

Mâncarea este delicioasă, meniurile deosebite si rafinate, alese cu multă atenție iar personalul este pregătit pentru cele mai mici detalii. Finețea și gusturile deosebite vor incanta clientii care vor trece pragul noii locatii.

Ambianta este una deosebita si va face cu siguranta din Restaurantul Villa una dintre cele mai cautate destinatii din oras.

Daca vreti sa iesiti cu prietenii si familia sau cu partenerii de afaceri este bine de stiut ca va veti simti altfel, veti iesi din cotidian. Un bucătar de exceptie va prepara pentru dumneavoastra de la sushi pana la deserturi rafinate si gustoase.

Toate acestea intr-o locatie care imbina elementele traditionale cu cele moderne.

www.villabistrita.ro| www.facebook.com/villabistrita/

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Inscrierile continua la Duatlonul Haiducilor Editia a 2-a, Dealu Negru – Muntii Calimani

Singura competitie sportiva de Cross Duathlon din Judetul Bistrita-Nasaud continua si in aceasta vara cu editia numarul 2, in aceeasi

Close