Vineri hai la Casa EMA Summer Nights – Garden Party!

Terasa de vară de la Casa EMA începe seria de evenimente cu un party foarte tare alături de MadLiquid și HoratiuS. Casa Ema Summer Nights – Garden Party are loc în 9 iunie, chiar vinerea asta de la ora 20.00.

Intrarea este 10 lei în pre-sale (primele 100 bilete) și 15 lei preț întreg în ziua evenimentului.

Așa cum știți de la petrecerile noastre anterioare, va fi muzică bună și o atmosferă foarte faină. De data asta am pregătit și o nouă scenă pe terasă, ca să puteți urmări întreg evenimentul cum se cuvine: spectacolul de lumini și sunetul sunt puse la punct de SOUND 36. Vom avea și un cocktail bar tare, cu ajutorul partenerilor noștri Viena Cafe, Corso Pub, Heineken, Aqua Carpatica și Pepsi.

Sponsorii MONOR LACTATE, SC Politub SA Bistrita și Open Consult și Agenția 215 sunt de mare ajutor în organizarea evenimentului, la fel și partenerii media: Bistriteanul.ro – Află Primul, Kiss FM, Observator Bn, Timp Online, Zile Si Nopti Bistrita, Radio Transilvania Bistrita. Partenerii noștri se ocupă de buna desfășurare a ecvenimentului: 4D Art va face poze, Asociația Comunitarium și Asociația pentru Sprijinirea Culturii în Rândul Tinerilor vor fi prezenți și ei la fața locului.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe pagina de event de facebook (https://www.facebook.com/events/), pagina de facebook a Casei EMA (https://www.facebook.com/CasaEMA/) sau pe http://casaema.ro/.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Salonul de minerale, fosile şi geme – expozitie cu vanzare

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Ştiinţele Naturii, în parteneriat cu S.C. ICPE Bistriţa S.A., organizează o nouă ediţie a Salonului

Close