Vezi unde se comercializează, în mod legal, pepeni în Turda

Întrucât sezonul comercializării pepenilor verzi a început, Serviciul Public Poliția Locală Turda informează asupra următorului aspect:

Comercializarea pepenilor verzi se realizează cu respectarea condițiilor tehnico – sanitare în cele două piețe amenajate de pe raza unității adminitrativ teritoriale a municipiului Turda (piața centrală și zona Micro III).

Pe această cale, specificăm faptul că polițiștii locali vor efectua verificări asupra documentelor de proveniență a mărfii. În măsura în care aceștia vor constata abateri de la normele legale incidente (Legea nr.12/1990 republicată privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite) vor sancționa contravențional vânzătorii ambulanți în cauză.

Comercianților le aducem la cunoștință faptul că, în acest an, vânzarea pe domeniul public și privat nu este permisă, pentru evitarea unui prejudiciu de imagine a orașului și în vederea respectării condițiilor de igienă mai sus menționate.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Mesajul Primarului Turzii, Cristian Octavian Matei, cu ocazia Zilei Drapelului Național

“Dragi turdeni, dragi români, Astăzi trăim cu emoție o zi cu o semnificație deosebită, Ziua Drapelului Național! Drapelul țării noastre

Close