Verificaţi la timp valabilitatea actului de identitate

Având în vedere procesul electoral ce se va desfăşura în luna iunie a.c., organizat pentru alegerea primarilor și a consilierilor locali şi judeţeni, recomandăm locuitorilor judeţului Sibiu să-şi verifice valabilitatea actului de identitate, în considerarea exprimării dreptului de vot.

De asemenea, invităm cetăţenii judeţului să vizualizeze pagina de internet a serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor unde sunt arondaţi în ceea ce priveşte domiciliul, precum şi pagina de internet a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Sibiu, pentru obţinerea informaţiilor necesare vizând documentele de care au nevoie pentru emiterea sau preschimbarea actului de identitate.

Apreciem necesar să facem acest anunţ tocmai pentru a evita aglomeraţiile de la ghişeele instituţiilor menţionate, dar mai ales pentru exercitarea dreptului constituţional de vot.

D.J.E.P. Sibiu

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Risc de avalanşe în Munţii Făgăraş

Urmare a creşterii riscului de producere a avalanşelor în munţii Făgăraşului, conform buletinului nivo-meteorologic emis în data de 22.01.2016 de

Close