Va asteptam in cel mai mare showroom BIG STORE BISTRITA

Compania SC DYNAMIC TOOLS SRL a deschis in aceasta vara, pe strada Industriei, nr 8, din Bistrița (intersecție cu Nicolae Drăgan) cel mai mare showroom regional de scule și utilaje pentru activități profesionale și de hobby din domeniul agriculturii, întreținerii spațiilor verzi, curățeniei și construcțiilor.

Construcția spațiului a demarat în primăvara anului 2016, iar lucrările și pregătirile au durat puțin peste 1 an de zile.

Noua locație este cel mai mare punct de lucru din țară al companiei noastre, cu o întindere totală de peste 2000 de metri pătrați, în care sunt incluse peste 25 de locuri de parcare destinate clienților magazinului. Suprafața construită desfășurată este de 1.400 mp și este împărțită într-un showroom generos, un atelier de reparații, depozit și zona administrativă.

Clienții pot găsi în noul showroom BIG STORE cea mai diversă gamă de scule și utilaje profesionale din oferta a peste 40 de producători de renume mondial (Stihl, Bosch, Makita, Viking, DeWalt, John Deere, Karcher, Honda, Gianni Ferrari, BCS, AGT și mulți alții).

De asemenea, în showroom vor fi expuse inclusiv utilaje mari, precum tractoare agricole și accesorii pentru tractoare, motocultivatoare sau motocoase cu masă destinate activităților profesionale din agricultură.

Spațiul pentru activitatea de service este împărțit în 6 posturi de lucru destinate reparațiilor sau întreținerilor diferitelor tipuri de produse: scule electrice, moto-unelte, mașini agricole, aparate de curățenie, lanțuri pentru motofierăstraie (ascuțiri și reparații) etc.

BIG STORE BISTRITA – orarul magazinului este următorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 18:00
Sâmbătă: 09:00 – 13:00

Vă așteptăm!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene, 22 – 23 septembrie 2017

Asociația “Armonia” Bistrița împreună cu Grupul de inițiativă “Euroscola” de la Colegiul Național “Liviu Rebreanu” Bistrița (http://cnlr.ro/?pagina=1052), își propun să

Close