Vă aştept să ne bucurăm împreună de aceste patru seri minunate cu spectacole

Am onoarea să invit cetăţenii Municipiului Bistriţa, în zilele de 1 – 4 martie 2016, la manifestările artistice organizate cu prilejul inaugurării Palatului Culturii, la finalizarea lucrărilor de modernizare a Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”.
Spectacolele vor începe în fiecare seară de la ora 18.00, iar accesul va fi liber, nu sunt puse în vânzare bilete şi nici nu au fost transmise invitaţii.
În zilele de 1 şi 2 martie vor avea loc Concertul simfonic inaugural şi respectiv deschiderea stagiunii teatrale. Accesul în sală se va putea face începând cu ora 17.00, iar după ocuparea tuturor locurilor accesul în sală nu va mai fi permis.
În zilele de 3 şi 4 martie vor avea loc Concertul extraordinar Andra şi un Concert folcloric extraordinar, care se vor desfăşura pe scena amplasată în faţa Palatului Culturii.
Vă aştept să ne bucurăm împreună de aceste patru seri minunate cu spectacole de înaltă ţinută artistică şi să redescoperim împreună frumuseţea fostei Case de Cultură care îşi merită acum pe deplin noul nume – Palatul Culturii.

Primarul municipiului Bistriţa
Ovidiu Teodor Creţu

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Astăzi, la orele 13.00, se deschide Târgul de Dragobete şi Mărţişor

Vremea nefavorabilă a impus, însă, desfăşurarea evenimentului de astăzi în Teatrul de vară. Târgul, la care participă elevi şi cadre

Close