Un vanator a ajuns cu elicopterul Smurd la Targu Mures dupa ce s-a impuscat accidental.

Barbatul are 46 de ani si e din Galatii Bistritei.

Politistii spun ca acesta se afla intr-o anexa a gospodariei.

S-a impuscat cu un dispozitiv format din ţeavă şi mecanism de dare a focului, de producţie industrială, care prezenta urme avansate de ruginire, provenit cu probabilitate din perioada 1939-1945, pe care l-ar fi găsit pe câmpul din spatele locuinţei sale.

Bărbatul este deţinător legal de armă letală, cu destinaţia vânătoare, din anul 1991, încălcându-şi astfel obligaţia de a preda de îndată organelor de poliţie dispozitivul de armă letală găsit.

În urma incidentului acesta a suferit leziuni corporale fiind transportat cu un echipaj aerian SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

 

 

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Vreme deosebit de rece în judeţul Bistriţa – Năsăud

Conform unei informări meteorologice transmise de Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord către Dispeceratul Integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa – Năsăud,...

Close