Turişti blocaţi pe drumul spre Valea Blaznei sprijiniţi de jandarmii montani Rodna

Două persoane care doreau să ajungă la Valea Blaznei în după-amiaza zilei de duminică, 19 martie a.c., au rămas blocaţi cu autoturismul pe traseu, cauzele fiind provocate de o defecţiune tehnică.

Având în vedere faptul că nu au mai putut mişca autovehiculul de pe loc, aceştia se aflau în imposibilitatea de a-şi continua drumul. În zonă încă mai este zăpadă, stratul măsoară aproximativ 10 cm, iar jandarmii montani care se aflau în patrulare în zonă, i-au sprijinit în sensul scoaterii autoturismului în afara drumului şi conducerii acestora la Valea Blaznei, unde au putut solicita sprijin de la o firmă specializată de tractări auto.

Cele două persoane, un bărbat din Nepos şi o femeie din Reşiţa, au fost conduşi la complexul turistic din Valea Blaznei, unde se află în siguranţă, urmând ca după solicitarea unui sprijin de specialitate să îşi poată continua drumul.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Pompierul Nicolar Balan a castigat maratonul Limassol Marathon

Multiplu câștigător la numeroase competiții naționale și internaționale, pompierul salvator Nicolae Bălan a reușit să câstige Limassol Marathon la categoria

Close