Trupa de Dans Inocenți din Slătinița va face spectacol în beneficiul altor copii vulnerabili

Trupa de dans Inocenți din Slătinița va oferi un mare spectacol la sfârșitul lunii septembrie în cadrul Festivalului Prieteniei cu scopul de a susține proiectul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”.

Fiind la rândul lor beneficiari ai programului de suport educațional și integrare socială din Slătinița, micuții vor dansa pentru a aduce mai multă bucurie și altor copiii care se află în dificultate, de această dată fiind vorba despre copiii cu dizabilități, dar și bebelușii din programele Inocenți din Bistrița.

Coordonatoarea trupei de dans este Sutea Rozalia (Boby) care, pe lângă suportul educațional, le insuflă copiilor valori precum dăruire, bunătate, prietenie. Împreună se pregătesc acum ca în cadrul festivalului să bucure sufletele celor prezenți.

Acești copii își donează talentul pentru a aduce bucurie și mai mult bine și în viețile altor copii încercați de soartă!

Ajută-i și tu să ajute!

Donează pentru proiecțelul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”! Orice sumă poate face diferența…

Iată aici proiectul care are nevoie de susținerea ta: http://inocenti.galantom.ro/projects/view?id=398

Links
http://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4629
http://inocenti.galantom.ro/projects/view?id=398

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

SFÂRȘIT DE VACANȚĂ, ÎNCEPUT DE ȘCOALĂ ÎN SIGURANȚĂ!

Siguranța în școli reprezintă o prioritate pentru polițiștii bistrițeni, aceștia desfășurând activități de prevenire și informare a elevilor, cu ocazia

Close