Trooper canta la Festivalul Celtic Transilvania (Baile Figa 21-22-23 iulie 2017)

După cum ştiți cei care au fost şi la edițiile trecute ale Festivalului Celtic Transilvania, sau pentru cei care nu au mai fost şi nu ştiu, acest festival este un eveniment complex, unic în România, şi chiar în estul Europei, în care se combină armonios activitățile de reconstituire istorică a perioadei celtice a Transilvaniei, cu muzica folk, rock si metal. Acesta este un eveniment pentru întreaga familie, de la nepoți la bunici.

În cadrul acestui eveniment ne propunem să aducem în atenția publicului, printr-o atmosferă inedită, aspecte mai puțin cunoscute ale vieții celților si care între sec. VI I.Hr. – III D. Hr. au trăit în imediata apropiere a orașului nostru, si a popoarelor contemporane cu ei.

Se dorește ca prin intermediul acestui eveniment organizat sub forma unui festival de trei zile, să atragem atenția publicului asupra modului de viață din perioada epocii La Téne. Dorim să atingem aspecte ale războaielor dintre ei și daci, dar și aspecte legate de folclorul și mesteșugurile acestei civilizații.

In fiecare dintre cele 3 seri ale festivalului veti avea parte de concerte ale unor trupe sau artisti valorosi. Pentru editia a IV-a vom incerca sa tinem cont de sugestiilor voastre din chestionarul de feedback lansat dupa editia a III-a, in alcatuirea line-up-ului, cat si in programul de reconstituire istorica. Cei veniți din alte localități pot campa la cort în imediata vecinatate a locației noastre sau se pot caza la cabanele din satul de vacanță Băile Figa. Deci nu uitați, în perioada 21-22-23 iulie 2017 pregatiți-vă să petreceți 3 zile şi 3 nopți de neuitat, la un festival unic, intr-o atmosfera unica!

PROGRAM:
VINERI: Hamera’s, Focul Viu, An Theos, E-An-Na, Cash, Gothic, Blodiga Skald.
SAMBATA: Blackout, Aether, Gav, Trooper, Sakramant, Sventoyar, Plemya, Scars Of A Story.
DUMINCA: Brigan, Andrew Mc.Guinness, Harmasar, Selfish Murphy, Vrani Volosa, Garagatze.

Vă aşteptăm!

Trooper:
facebook – https://www.facebook.com/TrooperRocks/
youtube – https://www.youtube.com/user/trooperocks/videos
instagram – https://www.instagram.com/trooperromania/?r=sun1
twitter – https://twitter.com/TrooperRomania?s=09

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Garda de Mediu – GREVA GENERALA

În data de 10 mai 2017, personalul Gărzii Naţionale de Mediu din toată ţara declanşează greva generală pe termen nelimitat,...

Close