Trofeul Festivalului Valeria Peter Predescu merge anul acesta in judetul Salaj

La Cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului-concurs Naţional de interpretare a cântecului popular românesc „Valeria Peter Predescu” au urcat pe scena Centrului Cultural Dacia 26 de concurenţi.

In cadrul Galei Laureaţilor care a avut loc joi seara juriul a hotarat ca Trofeul Festivalului sa fie inmanat lui Alexandra Chira din Sălaj. Tot ea a castigat si Premiul de popularitate din parte publicului.

Preşedintele juriului, Elise Stan, a confirmat valoarea festivalului de la Bistriţa, fiind în topul celor mai bune din ţară.
Clasamentul Festivalului este:
Premiul I – Vlăduţ Sărmaş , Bistriţa
Premiul II – Simona Alexandru, Teleorman
Prmeiul III – Alexandra Dan, Suceava

Premiul special „Valeria Peter Predescu” pentru cea mai bună interpretare a unui cântec din repertoriul artistei – Mihaela Piţigoi, Argeş

Premii speciale au obtinut Ionuţ Cocoş – Ialomiţa, Silvia Timiş – Maramureş, Titus Homei – Bistriţa, Coralia Costea – Alba.

Au urmat recitalurile sustinute de Alexandru Pugna, Maria Marcu, Ana Pacatiuş, Vasilica Dinu si Laura Lavric, care au vorbit despre valoarea ca artist şi ca om a Valeriei Peter Predescu, fiind o mare personalitate a acestor meleaguri facand cinste judetului in tara si in lume.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sedința Consiliului Local Bistrita s-a amânat pentru saptamana viitoare

La ședință au participat doar 14 consilieri din totalul de 21. Primul punct pe ordinea de zi era desemnarea noului...

Close