Trei piete din Bistrita trebuie mutate in scurt timp

Piata Decebal va intra intr-un proces de modernizare si va trebui mutata pentru o perioada de timp. Pentru reamenajarea ei primaria Bistrita a alocat suma de 300.000 de lei care cuprinde si parcarile aferente. Si piata “ rusilor” din Calea Moldovei va trebui mutata conform cerintelor dezvoltatorilor mallurilor din zona, care intentioneaza ca pana la toamna sa finalizeze lucrarile la cele doua Shopping Center-uri. Dezvoltatorii au cerut din start municipalitatii relocarea pietei din aceasta zona.

Primaria Bistrita a inceput si alte demersuri pentru mutatea unei alte piete cea din strada Tarpiului.

1 milion de lei a fost alocat în bugetul local pe 2017 pentru cumpărarea terenului. Alți 70.000 de lei vor fi cheltuiți cu elaborarea fazelor de proiectare și obținerea de avize și acorduri. Piata en gros a orasului functioneaza de cativa ani in zona fostului CPL intr-o locatie improprie, intr-o zona foarte aglomerata din punctul de vedere al traficului auto.

De asemenea construirea in viitor a centrului intermodal care va trece prin acea locatie face imposibila functionarea ei in acelasi loc. Daca pentru Piata Decebal si piata “rusilor” nu s-au gasit inca locatiile pentru relocare, pentru piata de pe Tarpiului a fost identificat un teren liber în zona depozitului Coramet, pe drumul de centură, care va fi achiziționat cu destinația de Piață agroalimentară.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Proiectul SOS al primariei Sangeorz Bai a fost respins

Proiectul SOS depus de orașul Sângeorz-Băi, pe fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, pentru statiuni balneoclimaterice, măsura 7.1, a fost

Close