Trecere în rezervă la Brigada 81 Mecanizată “General GRIGORE BĂLAN”

În data de 30 iunie 2017, pe platoul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BĂLAN”, a avut loc ceremonia prilejuită de trecerea în rezervă a domnului plutonier major ROBU TOADER.

Activităţile au debutat cu acordarea onorului comandantului brigăzii – colonel Iulian Berdilă, salutul Drapelului de Luptă, trecerea în revistă a gărzii de onoare, salutul formaţiei şi intonarea Imnului Naţional al României.

S-a dat cititre ordinului de trecere în rezervă a subofiţerului, urmat de prezentarea mesajului comandantului Diviziei 4 Infanterie „GEMINA” – domnul general de brigadă dr. Virgil – Ovidiu Pop, în care, cadrului militar trecut în rezervă i se aduc mulţumiri pentru activităţile desfăşurate cu dăruire şi responsabilitate şi se transmit felicitări pentru rezultatele obţinute.

În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru eforturile depuse, camaradul nostru a primit o plachetă cu sigla brigăzii, un steag de identificare al brigăzii şi o diplomă de excelenţă.

A fost un moment emoţionant şi urăm pe această cale colegului nostru multă sănătate, fericire şi bucurii alături de cei dragi!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Fii activ pentru o Dunăre mai curată! 29 iunie – Ziua Internațională a Dunării

În data de 29 iunie 2017, Comisia Internațională pentru Protecția Fluviului Dunărea (ICPDR) împreună cu statele dunărene sărbătoresc Ziua Dunării...

Close