Transfero.ro – De acasa, la aeroport si retur, Bistrita – Cluj – Bistrita

Traim in secolul vitezei si intr-o lume in care calatoriile cu avionul au devenit cotidiene. De 4 ani oferrim servicii de transfer aeroport in diverse zone ale Romaniei. Suntem o noutate pe piata bistriteana si va oferim confortul calatoriei de acasa, la aeroport si retur.

Drumul pana la aeroport sau la intoarcerea spre acasa nu mai reprezinta o problema. Noi iti oferim confortul transportului in cele mai bune conditii de siguranta, indiferent de ziua in care trebuie sa ajungi la aeroport.

Accesati site-ul nostru pentru a vizualiza tarifele si cursele catre si de la Aeroportul Cluj si pentru a alege cursa potrivita zborului dumneavoastra. Totodata, biletele se pot achizitiona din orice agentie partenera Transfero sau online pe: http://www.transfero.ro

Ai nevoie de un transfer aeroport sigur si rapid? Iti doresti sa calatoresti in cele mai bune conditii si sa scapi de grija unui drum obositor? Vrei sa inchiriezi o masina pentru un eveniment? Solutia potrivita este Transfero, iar dovada perfecta sunt cei peste 100.000 de clienti pe care am reusit sa ii multumim pana in prezent.

Servicii de transport si transfer aeroport – Transfero. Cu o experienta de 4 ani si mai mult de 100 000 de clienti multumiti, Transfero va asigura transportul catre si de la aeroport in siguranta in confort.

TRANSFERO este agentia ta de turism care iti asigura transport in regim turistic de acasa la aeroport si retur in cele mai bune conditii de siguranta si confort. Toate serviciile Transfero au fost gandite astfel incat timpul tau de asteptare in aeroport sa fie cat mai redus, iar calatoria sa fie o placere!

De ce sa alegi serviciile Transfero? Seriozitatea, corectitudinea si preturile avantajoase pentru toata lumea sunt doar cateva dintre criteriile care ne diferentiaza!

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

http://www.transfero.ro/

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

IPJ BN: Buletin Informativ – joi 26 ianuarie 2017

- Tânăr reţinut 24 ore pentru săvârşirea mai multor infracţiuni La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi

Close