”TRAIAN VUIA – PIONIER AL AVIAȚIEI MONDIALE”

Sâmbătă, 19.03.2016, ora 11.00, Asociaţia Română pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii (ARPIA) Cluj, în parteneriat cu Radio România Cluj, vă invită, să participati la vernisajul expoziției de fotografie:

”TRAIAN VUIA – PIONIER AL AVIAȚIEI MONDIALE”

Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 110 ani de la primul zbor din lume, cu un avion care a decolat cu mijloace proprii de bord, realizat de Traian Vuia, în data de 18 martie 1906, la Montesson-Paris.

Activitatea culturală va fi deschisă cu două evocari susținute de președintele ARPIA Cluj, Cpt. c-dor av. (r) Laurențiu BUZENCHI: ”Traian Vuia – constructor, pilot, inginer și patriot român” și de prof. dr. Ovidiu Muntean, de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei: ”Automobilul-aeroplan, VUIA 1 – LILIACUL, detalii constructive”.

Expoziția de fotografie va fi găzduită în Foaierul Radio România Cluj, din str. Donath, nr. 160 și va fi deschisă publicului până la data de 10.04.2016.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ora Pământului marcată de către Consiliul Județean Cluj

Consiliul Județean Cluj se alătură și în acest an campaniei internaționale “Ora Pământului”, prin care oameni, organizaţii, companii şi instituţii...

Close