Trafic deviat in zona Beclean

În orasul de pe Somes la întersecţia dintre linia CF 418 Dej-Beclean şi DJ172A Beclean-Chiochiş, circulaţia va fi blocată ca urmare a unor lucrări la linia de cale ferată.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier vă informează că în perioada 13-14 octombrie, în intervalul orar 08.00-16.00, va fi blocată circulaţia în Beclean, la întersecţia dintre linia CF 418 Dej-Beclean şi DJ172A Beclean-Chiochiş, ca urmare a unor lucrări la linia de cale ferată.

Pentru a ocoli zona aflată în lucru, în această perioadă traficul rutier va fi deviat pe ruta strada Grigore Silaşi- strada Codrului.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic pentru dirijarea circulaţiei precum şi semnificaţia indicatoarelor rutiere şi a panourilor de presemnalizare.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Circulația rutieră restricționată în zona centrală din cauza reinstalarii cortului

Primaria Bistrita a primit doua solicitari în perioada următoare - ”Târgul de Purici” organizat de Lion`s Club in perioada 17

Close