Traditiile noastre reprezentate la Paris: Bistrita – Nasaud o noua destinatie turistica a Romaniei

Asociatia de promovare a Turismului “Turist in Bistrita Nasaud” participa alaturi de Primaria Bistrita si Asociatia “Produs in Bistrita Nasaud” la Salonul Mondial de Turism de la Paris ce are loc in perioada 16 – 19 martie in capitala Frantei. Este a-3-a participare din acest an a Asociatiei in promovarea judetului la cel mai inalt nivel dupa cea de la Tirgul International de la Berlin si cea de la Targul de Turim de la Bucuresti.

Intr-o postare pe pagina de socializare membrii Asociatiei scriu ca “Bistrita-Nasaud e noua destinație turistică a României. După ce am cucerit Bucureștiul și Berlinul, am pornit să luăm cu asalt Parisul. Am fost noi asaltați inca de la deschiderea târgulu. La fel ca la Berlin, oamenii cu care interacționăm sunt fascinați de frumusețea locurilor pe care le promovam, de bogăția istorică și culturală, de poveștile pe care le spunem iar Pașaportul de acces în adevăratul Tinut al Contelui Dracula este apreciat drept unul dintre cele mai creative materiale de promovare din cadrul manifestării expoziționale.” mai scriu cei de la Asociatia de promovare a Turismului “Turist in Bistrita Nasaud”.

Strainii împărtășesc din tradițiile și creațiile noastre marca Virginia Linul si sunt incantati de dansurile Ansamblului “Cununa de pe Someș” al Palatului Culturii din Bistrita.

Standul Asociatiei a fost vizitat de Execelenta Sa, Domnul Luca Niculescu – Ambasadorul României la Paris, care a primit invitația oficială a Contelui Dracula în adevaratul sau ținut de pe Valea Bârgăului, de catre Execelenta Sa, Domnul Lilian Zamfiroiu – Ambasadorul României în Luxemburg si Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Primaria Bistrita participa la Salonul Mondial de Turism de la Paris

În perioada 16-19 martie, are loc la Paris cea de-a 42-a ediție a Salonului Mondial de Turism, MAP. Este este...

Close