Toto Cutugno pe 13 martie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Cântăreţul italian Toto Cutugno va susţine un concert, intitulat “Best Of”, pe 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în care va cânta melodiile care l-au consacrat, dar şi melodii dedicate femeilor transmite mediafax.

Între melodiile pe care le va interpreta Toto Cutugno se numără “L’Italiano”, “Serenata”, “Insieme: 1992”, “Figli” şi “Stasera Parliamo Di Donne”, informează organizatorii evenimentului.

“Eu iubesc şi admir femeile din tot sufletul, nu pentru că sunt bărbat, dar pentru acele caracteristici – inteligenţa ascuţită, curajul, altruismul – pe care noi, bărbaţii, nu le avem. În ziua de azi, e foarte greu să cucereşti o femeie, pentru că, de obicei, ele sunt cele care cuceresc bărbaţii. Chiar dacă ne lasă impresia că noi suntem cei care stabilim regulile, ele ne conduc din umbră şi «ne fac să le cucerim». Femeile au o inteligenţă nativă extraordinară şi ştiu să se descurce în orice situaţie, mult mai bine ca noi. Sunt nişte creaturi magnifice”, a declarat interpretul italian.

De asemenea, Toto Cutugno s-a declarat legat emoţional de România, pentru că a cunoscut mulţi români cu care a lucrat şi a colaborat foarte bine. “În România mă simt ca acasă”, a spus artistul, care a cântat pentru prima oară în România în anul 1993, la Festivalul “Cerbul de Aur”.

Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume şi a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreţi celebri, precum: Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé şi Ricchi e Poveri.

Cutugno a rămas singurul cantautor italian care a câştigat concursul Eurovision, în anul 1990. Melodia sa “L’italiano”, înregistrată în anul 1983, este cântată de peste 160 de interpreţi din întreaga lume, fiind printre cele mai fredonate cântece italiene din toate timpurile.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca se pot cumpăra, începând de miercuri, la şase categorii de preţuri: 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei, 300 de lei şi 350 de lei.

Biletele se găsesc în mai multe locuri din Cluj-Napoca, respectiv la casa de bilete a Sălii Polivalente, la Librăria Librarium Universităţii, la agenţia de bilete a Teatrului Naţional, la standul Ticketnet din Cora, la standul Ticketevent din Iulius Mall, dar şi la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio şi în agenţiile TUI TravelCenter. Biletele pot fi achiziţionate şi online, pe site-urile: biletoo.ro, biletmaster.ro, eventim.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro şi ticketnet.ro.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Târg de turism la Cluj

Dacă vreţi să vă alegeţi o vacanţă de vis la cel mai bun preţ, puteţi participa la târgul de turism...

Close