“Toamna bucatelor de la Jupânu” va avea loc din 13 octombrie şi până duminică 15 octombrie

Începând de vineri, 13 octombrie şi până duminică, 15 octombrie, Pietonalul Liviu Rebreanu va fi din nou gazda Jupânului care vine cu o mulţime de bunătăţi delicioase, dar şi cu un program impresionant de muzică populară, la care se adaugă îndrăgitele concursuri cu premii oferite de Jupânu’.

Gurmanzii din Bistriţa au ocazia sa deguste preparatele delicioase la cea de-a X-a ediție a evenimentului „Toamna bucatelor de la Jupânu”.

Se vor acorda premii de fidelitate pentru cei care au cumparat produse de la Jupânu si au participat la promotie iar marele premiu este un porc de Craciun.

Printre artistii invitati in concerte se numara: Felix Galan, Ioan Dordoi, Cornelia si Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu, Dumitru Farcas, Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu si multi altii.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

ZIUA SIGURANŢEI RUTIERE ÎN JUDEȚUL BISTRIȚA-NĂSĂUD

Peste 1000 de elevi și cadre didactice, din orașul Năsăud, împreună cu polițiștii de la Rutieră, Ordine Publică și Prevenire

Close