Toamna Bucatelor de la Jupanu sarbatorita intre 14 si 16 octombrie

Traditionala manifestare organizata in fiecare toamna de catre producatorul brandului Jupanu a ajuns anul acesta la a-IX-a editie. Pietonalul va fi din nou animat din timp de trei zile din 14 pana pe 16 octombrie de standurile expozitionale cu vanzare spre deliciul pofticiosilor, centrul orasului transformandu-se in raiul gurmanzilor.

Bunatati de toate felurile si pentru toate gusturile vor putea fi savurate pe muzica celor mai indragiti cantareti de muzica populara si nu numai: Fratii Spanu, Nelutu Moldovan, Mirela Petrus, Mina Buga, Nicu Cioanca, Cosmina Cucura, Marcel Avram, Nelu Cucura, Paula Grigore si Codrut Ceoarec, Olimpia Denes, Petre Petruse, Adina Baiesiu, Cristina Bugnar, Cristina Retegan, Ana Lar, Mihaela Moldovan.

Sambata vor mai canta pentru spectatori Maria Coman, Ovidiu Purdea si Familia Giurgi iar duminica vor incinge atmosfera Cristian Pomohaci, Ioan Dordoi, Vladuta Lupau, Mirela Petrean.

Organizatorii promit concursuri si premii pe masura evenimentului iar pe 16 octombrie va avea loc extragerea castigatorilor campaniei jupaneii norocosi pentru cei care vor participa la tombola.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Pe 5 octombrie scolile vor avea program special marcand Ziua Mondiala a Educatiei

UNESCO a stabilit pe 5 octombrie Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului. În România, într-un ordin de

Close