TLDE lansează campania „Dăruieşte o carte, reînvie bucuria lecturii!”

În prag de sărbători, Organizaţia Judeţeană de Tineret ALDE Bistriţa-Năsăud (TLDE), reprezentată de preşedintele interimar Pompei Cocean – candidat pe lista ALDE pentru Camera Deputaţilor, lansează campania „Dăruieşte o carte, reînvie bucuria lecturii!”, prin intermediul căreia va da startul unor acţiuni destinate încurajării şi promovării lecturii, ca element de bază în formarea oricărui tânăr.

Prima dintre acţiuni vizează donaţii de carte pentru copiii din comuna Şieuţ şi din satul Agrieş, comuna Târlişua, unde se doreşte amenajarea unor biblioteci adecvate, care să sprijine educaţia tinerilor din zonă.

Sper ca printr-un astfel de proiect să reuşim să oferim cât mai multe cărţi copiilor din diverse zone ale judeţului, începând cu localităţi din mediul rural, unde avem informaţii că nu este fond de carte suficient, raportat la numărul de elevi. Lectura individuală este o parte esenţială a dezvoltării personale, iar accesul la cultură şi la cunoaştere ar trebui să fie egal pentru toţi copiii. Din acest motiv, am decis împreună cu colegii mei să ne implicăm în organizarea unei astfel de campanii, în urma căreia să rămână ceva util”, a precizat preşedintele TLDE Bistriţa-Năsăud.

Donaţiile pentru comuna Şieuţ şi satul Agrieş, comuna Târlişua, se pot face de luni până vineri, între orele 09.00-16.00, la sediul ALDE din municipiul Bistriţa, str. Liviu Rebreanu, nr. 43, până în data de 21 decembrie.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Atentie! Recomandari pentru vremea rece!

În contextul zilelor libere din preajma Zilei Naţionale a României, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud aduce în

Close