Tinerii sunt asteptati la ecologizare in Padurea Schullerwald

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud asteapta tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani să se înscrie la proiectul Eco-Natura. Evenimentul va avea loc în Padurea Schulerwald pe 20 octombrie incepand cu ora 14.

”Prin acest proiect ne propunem să creştem gradul de participare a tinerilor la viaţa comunităţii, sub toate aspectele ei. Astfel pentru înfrumuseţarea oraşului în care traiesc, tinerii participanţi, vor avea posibilitatea sa participe la o acţiune de ecologizare” spun reprezentantii Directiei.

La acest proiect vor participa 100 de tineri care pot fi însoţiţi de cadre didactice sau reprezentanţi ai ONG-urilor din judeţ. Partipanţilor li se vor pune la dispoziţie toate materialele necesare ecologizării precum şi gustarea de prânz.

Persoanele interesate se pot înscrie până pe 18 octombrie la adresa de mail [email protected] menţionând datele de contact.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Semnati petitia pentru restituirea tezaurului romanesc din Rusia

Preşedintele executiv PMP Eugen Tomac a transmis zilele trecute Ambasadei Ruse de la Bucureşti o adresă prin care solicită restituirea...

Close