Timp de 3 saptamani Muzeul din Bistrita va fi inchis

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud anunță că în următoarele trei săptămâni, până la finalizarea lucrărilor de modernizare, Muzeul din Bistrița va fi închis.

Inaugurarea oficială dupa terminarea lucrarilor este programata la sfarsitul lunii aprilie cand s-ar putea sa vina la Bistrita ministrului Culturii și Identității Naționale, Ioan Vulpescu.

In urma investitiilor secţia de istorie naturală va fi dotată corespunzător, în conformitate cu normele internaţionale de conservare şi prezentare, precum şi potrivit obiectivelor de creştere a atractivităţii muzeului, inclusiv cu proiector 3D, microscoape şi panouri de informare multimedia.

Reamintim faptul ca, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud derulează proiectul ”Concept de amenajare, funcţionare şi revitalizare a unor spaţii interioare şi curţii Muzeului Judeţean Bistriţa-Năsăud”, finanțat de Ministerul Culturii din fonduri norvegiene prin programul ”Conservarea şi revitalizarea patrimoniului cultural şi natural”, cu o valoare totală de 6.822.364,45 lei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Liberalul Ludovic Orban prezent la Bistrita

Ludovic Orban si-a anuntat disponibilitatea de a candida la sefia PNL si a declarat in cadrul unei conferinte de presa...

Close