Tibi Useriu se pregateste pentru Tor des Geants

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu va participa la Tor des Geants (Turul Giganților), una dintre cele mai solicitante curse din Europa care se desfăşoară în Munţii Alpi pe o distanţă de 330 de kilometri, între 10 și 17 septembrie. Timpul limita pentru a ajunge la finish este de 150 de ore.

În 2015, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, competiția a fost suspendată iar in 2016 bistrițeanul a abandonat după 66 km din motive medicale.

Sunt mai bine pregătit ca anul trecut și mult mai bine ca acum doi ani. Este foarte multă strategie în această cursă. Trebuie gândită foarte bine. Că să fii sigur că te impui îți trebuie o medie de 3,8 – 3,9 kilometri/pe oră. E o competiție dificilă și plină de neprevăzut. Poate să te lovească ceva când crezi că ți-e mai bine. Mi-a fost mult mai greu la Tor des Geants decât la Arctic Ultra. Marea problemă aici este diferența de nivel. ”, a declarat Tibi Ușeriu.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ministrul Petre Daea in vizita in Bistrita – Nasaud

Vineri 8 septembrie, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, va efectua o vizită de lucru în judeţul nostru, informeaza

Close