Tibi Useriu: “E atit de frig incit iti ingheata ochii in cap, iti ingheata lacrima in coltul ochiului”

Ultramaratonistul Tibi Useriu de la Tasuleasa Social se mentine in fruntea cursei de la Polul Nord in maratonul 6633.

“A plecat din Inuvik noaptea trecuta la ora 1, si are de parcurs 113km pe un riu inghetat. Nu sunt borne kilometrice asa ca nu stie unde este. E singur, organizatorii nu mai dau pe la el ca e prea frig.” scriu cei de la Tasuleasa Social.

Tibi merge astazi spre penultimul punct de control, al șaptelea, Swimming Point care este la 491 km de locul startului. Linia de sosire este la Tuktoyaktuk la finalul celor 566 km.

Tibi Useriu parcurge acum drumul de gheata Ice Road.

Al doilea concurent si singurul deocamdata care a avut curajul sa plece mai departe e la 16 ore in urma lui.

“Ne suna cind e mai “cald”, adica ziua cind e soare, ca sa nu-i inghete mina pe telefon cind vorbeste. Telefonul il tine tot timpul lipit de corp, la caldura, altfel ar ingheta bateria si ar fi inutilizabil.” mai scriu cei de la Tasuleasa Social.

Ultramaratonistul bistrițean Tibi Ușeriu a pornit, vineri 10 martie, într-o nouă cursă a vieții, pentru a-și apăra titlul câștigat anul trecut la 6633 Arctic Ultra.

6633 Arctic Ultra se desfășoară pe o distanță de 566 km, în apropierea Cercului Polar, între 10 și 18 martie, de la Yukon și până la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.

Alaturi de Tibi Useriu reprezentand Romania, in cursa s-au mai inscris inca 17 concurenti din Scotia, Japonia, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Spania si Franta.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Încă o mare companie internațională se alătură sponsorilor echipei de handbal Potaissa Turda

„Am promis în repetate rânduri că voi face tot posibilul ca această poveste frumoasă a echipei noastre de handbal Potaissa...

Close