Tibi Ușeriu a cistigat si anul acesta ultramaratonul Arctic 6633

Tibi Useriu a trecut linia de sosire la ora la 01.25 ora Canadei in noaptea de joi spre vineri, la minus 36 de grade Celsius, avand 8 ore diferenta fata de urmatorul maratonist scoțianul Roddy Riddle. Tibi a condus cursa de la inceput si pana la sfarsit si a stabilit și o premieră este primul câștigător care își păstrează titlul la cel mai dur maraton din lume obținând a doua victorie consecutivă în Maratonul 6633 Arctic Ultra.

La Swimming Point la ultima oprire medicul i-a interzis să mai continue cursa.

Desi zonele degerate I s-au infectat iar Tibi a trebuit sa astepte venirea organizatorului pentru decizia finala, Tibi Useriu a pornit in cursa mai departe pe propria raspundere “Eu nu ma mai opresc pina la final. Pina miine dimineata eu termin cursa.”a spus Tibi.

Cei de la Asociatia Tășuleasa Social anunta pe pagina de facebook ”Am trăit împreună o săptămînă incredibilă. Tibi este un model, dar ideea este să rămînem cu ceva după toată nebunia asta frumoasă. Orice final este un nou început, şi povestea nu se termină, povestea merge mai departe. Tibi a cîştigat şi anul acesta. A reuşit să facă imposibilul posibil”.

Ultramaratonistul bistrițean Tibi Ușeriu a pornit, vineri 10 martie, într-o nouă cursă a vieții, pentru a-și apăra titlul câștigat anul trecut la 6633 Arctic Ultra.

6633 Arctic Ultra se desfășoară pe o distanță de 566 km, în apropierea Cercului Polar, între 10 și 18 martie, de la Yukon și până la Tuktoyaktuk, pe malul Oceanului Arctic.

Alaturi de Tibi Useriu reprezentand Romania, in cursa s-au mai inscris inca 17 concurenti din Scotia, Japonia, Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelanda, Spania si Franta.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Săptămâna meseriilor – Concursul ”O meserie pentru viitor”

Camera de Comert si Industrie Bistrita – Nasaud Bistrita - Nasaud și Inspectoratul Scolar Judetean al judetului nostru organizeaza, la

Close