Târgul Mare al Bistriței organizat anul acesta de Primaria Bistrita si Consiliul Judetean

In premiera anul acesta Târgul Mare al Bistriței este organizat în comun de către Primăria Bistrita și Consiliul Județean Bistrita – Nasaud. Autoritatile au dorit sa dea amploare evenimentului si sa-l transforme intr-un festival de vara.

Manifestarile se vor desfasura între 19 și 27 august cu acțiuni comune, dorind transformarea evenimentului in unul cu rezonanta regională și națională.

Primarul Ovidiu Teodor Cretu a anuntat intr-o conferinta de presa ca “ intenția noastră este ca acest târg să se desfășoare pe parcursul a două săptămâni, așa cum a fost la originie din 1353 și de anul viitor vom deschide târgul de Sf. Maria pe15 august, și va ține două săptămâni. Municipalitatea a alocat pentru Târgul Mare suma de 450.000 de lei la care se adaugă suma pentru un concert care era prevăzut în aceeași perioadă”.

Consiliul Județean Bistrita – Nasaud a alocat suma de 400.000 lei pentru acest eveniment iar presedintele Consiliului Judetean Emil Radu Moldovan a declarata ca “E un gest de normalitate ca și Consiliul Judetean să participe la un astfel de eveniment cu manifestări de calitate și artiști de primă mână care să trezească un interes cât mai mare. Sunt foarte mulți cetățeni în județ care nu-și permit concedii la mare sau la munte și pentru foarte mulți acest eveniment înlocuiește concediul. Este o ocazie ca oamenii să se poată destinde, să mai uite de greutățile zilnice”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Strandul municipal ar putea fi deschis in 15 iunie

Primarul Ovidiu Crețu a declarat că unele lucrari la Strandul Codrisor sunt de proasta calitate. Daca ele vor fi remediate...

Close