Suplimentare de bilete pentru concertul Depeche Mode

Veste buna pentru fanii Depeche Mode: s-au suplimentat biletele in categoria Golden Circle pentru concertul din Cluj-Napoca, de pe 23 iulie 2017. Incepand de astazi, toti cei care nu au reusit sa-si achizitioneze bilete in cea mai ravnita categorie, au acum la dispozitie un numar limitat de tichete. In plus, biletele din Golden Circle pot fi cadoul ideal pentru cei care nu vor sa rateze cel mai mare concert din Transilvania din 2017.

Biletele pot fi achizitionate online, pe eventim.ro si din magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV. Sunt disponibile bilete in toate categoriile de pret: 131 lei – Gazon, 153 lei – Peluza, 226 lei – Golden Circle, 251 lei – Tribuna Inel II, 311 lei – Tribuna Inel I si 487 lei la Tribuna VIP.

Fanii mai au la dispozitie si pachete Early Entry, ce asigura accesul cu prioritate in zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi achizitionat la pretul de 199 de lei si este valabil doar impreuna cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet include: acces cu 30 de minute inainte de ora oficiala de deschidere, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare si un suvenir oficial. Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa [email protected].

Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce va debuta pe 5 mai 2017 si cuprinde show-uri in 32 de orase din 21 de tari. Dupa doua evenimente de succes la Bucuresti, legendara trupa va sustine primul concert din Cluj-Napoca pe 23 iulie 2017.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

(Audio) Simina Sipos in studioul Radio Transilvania Cluj (II)

Simina Sipos din partea PSD, din nou in studioul Radio Transilvania Cluj intr-o emisiune electorala moderata de Ovidiu Marginean :

Close