Starea drumurilor in jud. Sibiu

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că în ultimele 24 de ore s-a acționat cu 61 de utilaje (cu lame și material antiderapant) pe toate cele 8 zone care acopera raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădieltiniș), zona 3 (CisnădieSadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (CîrțaArpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneșuca).

           La aceasta oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.

           Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna (zăpadă și polei) rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.

           Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

           Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.robutonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”).

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Medieşneanul Peter Herman a urcat pe podium la competiţia internaţională de atletism de la Viena

De cinci ani pe data de 31 decembrie, Peter Herman din Medias participa la competitia Silvesterlauf LCC din Viena. Competitia

Close