Starea drumurilor in jud. Sibiu – 17 ianuarie

              SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informeaza că la această oră se acționează cu toate utilajele (67) cu lame și material antiderapant pe cele 8 zone care acopera raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbraveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd), zona 8 (Loamneș – Păuca).

              La această oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu.

              Vă informăm ca pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această ora ninge și se acționeaza cu 3 utilaje cu lame și material antiderapant.

           Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarna rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție.

           Numarul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

           Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.robutonul “starea drumurilor din Județul Sibiu”).

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Contracte semnate pentru trei drumuri din Mureș

Consiliul Județean Mureș a semnat contractele de întocmire a Studiului de Fezabilitate și a documentațiilor necesare pentru trei drumuri din

Close