Stafeta ciclista de Ziua Internationala a Sclerozei Multiple

Pe 31 mai se sarbatoreste Ziua Mondiala a Sclerozei Multiple. Pentru a constientiza aceasta boala pe 20 mai ajunge si la Bistrita Ştafeta ciclistă de Ziua Internațională a Sclerozei Multiple.

Este un eveniment recreativ itinerant de conștientizare comunitară desfășurat sub sloganul ”Mobilizează și unește oameni” si are ca scop conştientizarea opiniei publice cu privire la această afecţiune. Startul Ştafetei Cicliste se da la ora 14 la magazinul Kaufland din strada Libertății.

La ora 14.30, la scena amplasată în fața Palatului Culturii este programat un spectacol de muzica si dans la care sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să fie alături de persoanele cu scleroză multiplă.

Sambata 20.05.2017 ora 16:00 vor concerta pe scena amplasata in fata Palatului Culturii Bistrita : MAD HOUSE / DIZI / ROBERT & SIMA.

La manifestare sunt invitate persoane cu scleroza multipla si nu numai cu propriile biciclete.

Campania se desfasoara in 16 orase din Romania inclusiv in Bucuresti.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Pravin Patel reprezentantul Guinness World Records: O realizare extraordinară

Într-o scrisoare primarul orașului Nasaud Mircea Romocea face cunoscute câteva aspecte: „Duminică, 14 mai 2017, orașul Năsăud a devenit în

Close