Spune NU muncii nedeclarate actiune a ITM -ului

Până în 31 august, ITM Bistriţa-Năsăud derulează acţiunea iniţiată de Inspecţia Muncii de informare şi conştientizare cu privire la transformarea muncii nedeclarate în muncă declarată acţiune desfăsurata sub sloganul „Spune NU muncii nedeclarate!”.

Grupul tinta sunt domeniile construcţii, exploatarea şi industrializarea lemnului, alimentaţie publică, agricultură, micul comerţ, micii transportatori, panificaţie etc., dar şi categorii de persoane vulnerabile.

In luna iunie 12 inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud au verificat 149 angajatori, pentru deficienţele constatate în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă, fiind dispuse 98 măsuri de remediere. De asemenea, au fost aplicate 58 sancţiuni contravenţionale, din care 56 avertismente şi două amenzi în valoare totala de 8000 de lei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Ajutor de la stat pentru lâna comercializată

Crescătorii de ovine vor primi un sprijin financiar de 1 leu/kg pentru lâna comercializată, potrivit unei hotărâri de guvern. Beneficiarii

Close