“Spune da comunicării” aflat la a-2-a editie – un curs destinat tinerilor

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, alături de Colegiul Naţional Andrei Mureşanu şi Colegiul Natţional Liviu Rebreanu desfăşoară în perioada 03-24.10.2016 proiectul de tineret „Spune da comunicării !”. Acesta constă într-un curs de consiliere şi consultanţă ce are ca scop dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi interrelaţionare în rândul tinerilor.

În cadrul proiectului un număr de 30 de tineri vor acumula noi informaţii privind elementele de bază ale comunicarii, tipuri de comunicare, limbajul corpului, tehnica punerii întrebărilor,formularea răspunsurilor. De asemenea vor participa la diverse activităţi individuale şi de grup pe parcursul a două zile.

Proiectul, ajuns la cea de a doua ediţie, îşi doreşte dezvoltarea personală a tinerilor participanţi şi facilitatea interacţiunii între aceştia.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi – promotia 2016

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza, în data de 20 octombrie a.c. “Bursa Locurilor...

Close