Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita are nevoie de neurochirurgi

Spitalul Judeţean de Urgenţă îşi propune atragerea medicilor neurochirurgi la Bistriţa, în vederea deschiderii unei linii de gardă în domeniu şi obţinerii finanţării pe un program al Ministerului Sănătăţii.

Presedintele Consiliului Judetean Emil Radu Moldovan a declarat in cadrul unei conferinte de presa:“Mi-am pus în cap un proiect îndrăzneţ, sper să şi reuşesc cu neurochirurgul Andrei Farcaş de la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Fiind costuri foarte mari pe zona de neurochirurgie, este un program naţional prin care Ministerul Sănătăţii finanţează o anumită parte, pentru că ea produce pierderi de nedescris.

Ministerul, Casa Naţională finanţează aceste programe în spitalele care au linie de gardă. Pe linia de gardă sunt 3-4 neurochirurgi, noi avem unul la Bistrita, e un început. Am înţeles că ar mai fi unul şi sper ca în termen scurt să îi mai găsim şi pe ceilalţi doi, ca să putem să autorizăm spitalul cu linie de gardă şi să putem intra în programul naţional de neurochirurgie”, a declarat Radu Moldovan.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Sedinta Colegiului Prefectural

Sedinta ordinară a Colegiului Prefectural are loc miercuri în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ. În cadrul şedinţei vor

Close