Spectacol planetariu la Muzeul Graniceresc din Nasaud

Muzeul Grăniceresc Năsăudean va fi gazda unor spectacole în perioada 3-5 octombrie, cu tema ”Constelațiile în viziunea străbunilor, tălmăcite pe înțelesul copiilor”.

Planetariul aduce întreg Universul printre exponate. Toate planetele din sistemul solar, constelaţiile şi galaxiile vor fi prezente sub forma unui fascinant spectacol desfăşurat într-un planetariu mobil. Tema principală a spectacolului sunt constelaţiile tradiţionale ale străbunilor tălmăcite pe înţelesul copiilor, dar nu lipsesc nici prezentările sistemului solar, toate acestea proiectate pe cupola planetariului în cadrul spectacolului.

Planetariul (construcţie specială, în formă de cupolă, pe care se înfăţişează cu un aparat de proiecţie special aspectul bolţii cereşti cu stelele şi constelaţiile, precum şi deplasarea aparentă a acestora, a planetelor, a Soarelui şi a Lunii, etc.) care urmează să fie instalat are o cupolă de 5 m diametru, cu o capacitate de 30 de persoane/spectacol, şi beneficiază de un sistem de proiecţie Full HD.

Durata unui spectacol este de 45 de minute, cu program de la ora 9.00 până la ora 18.00, iar intrarea se face cu rezervare/programare la 0752 690 245, la adresa de e-mail [email protected] Dacă vor rămâne locuri disponibile, intrarea se va putea face cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Preţul unui bilet este 10 lei și include și vizitarea muzeului.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Doi politisti bistriteni trimisi in judecata

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a

Close