Spectacol ,,Gala crizantemelor 50″

Ansamblul Artistic Profesionist ”Dor Românesc” al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud vă invită la ”Gala Crizantemelor 50”, spectacol ce se va desfăşura la Centrul Cultural „Dacia” din Bistriţa în data de 29 iunie 2017, ora 18.00.

Invitaţi speciali în spectacol: Alina Mavrodin Vasiliu şi Matilda Pascal Cojocăriţa şi laureaţi ai Festivalului Naţional de Romanţe ”Crizantema de Aur”: Tudor Bărbos, Georgeta Plută, Domnica Dologa, Ioachim Spân, Alexandru Căpitan, Ioan Lazăr şi Larisa Rupea.

Acompaniază Orchestra Profesionistă ”Dor Românesc”, dirijor – maestrul Ştefan Cigu.

Biletele sunt puse în vânzare la casieria Centrului Cultural „Dacia” din Bistriţa.

Preţ bilet – 15 lei.

Miercuri, 28 iunie 2017, ora 18.00, la Centrul Cultural „Dacia” din Bistriţa, are loc preselecţia regională pentru Concursul de Interpretare din cadrul Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei Româneşti „Crizantema de Aur”, festival care va avea loc în perioada 19-21 octombrie 2017 la Târgovişte.

Vă aşteptăm cu drag!

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Festivalul Celtic Transilvania va avea loc intre 21 si 23 iulie la Baile Figa, Beclean

Festivalul Celtic Transilvania este un eveniment complex, unic in Romania, si chiar in estul Europei, in care se combina armonios...

Close