Concert MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT „BALKANIC ZEPPELIN. Spectacol concept cu muzica Led Zeppelin

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud si Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud vă invită la un concert MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT „BALKANIC ZEPPELIN”. Spectacol concept cu muzica Led Zeppelin.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud si Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud vă invită la un concert
MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT „BALKANIC ZEPPELIN”. Spectacol concept cu muzica Led Zeppelin
Dorim sa va prezentam noul spectacol BALKANIK ZEPELIN care este o reprezentare scenica matura a unui proiect la care au participat de-a lungul anilor nume mari ale scenei romanesti: Marius Mihalache , A.G.Weinberger , Grigore Lese , Ovidiu Lipan Tandarica, Ansamblul de muzica traditionala romaneasca ‘Trei Parale ‘, Ansamblul de muzica medievala ‘ Truverii ‘ si multi altii.
Mike Godoroja&Bluespirit prezinta noul spectacol BALKANIC ZEPPELIN ,cu o importanta incarcatura emotionala si de maturitate aristica aducandu-i marelui repertoriu LED ZEPPELIN o importanta trasatura balcanica ca rod al stradaniei muzicienilor de a crea o noua viziune.
Un spectacol bogat in sonoritati ,extrem de atractiv, aplaudat pe multe scene din tara si strainatate.
Va asteptam vineri, 11 martie 2016, de la ora 19, la Sinagoga Bistrita
Concert realizat de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud si Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, in parteneriat cu Fundatia Societatea de Concerte Bistrita.

11 martie 2016, ora 19:00, la Sinagoga Bistrița

Partener: Societatea de Concerte Bistrița

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

8 MARTIE DE DRAGOSTE

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud si Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud va invita la evenimentul "8 MARTIE DE DRAGOSTE". Sinagoga Bistrița, ora...

Close