Sorin Hangan este noul presedinte al organizatiei municipale Bistrita a PNL

Sambata a avut loc conferinţa municipală de alegeri a PNL Bistriţa. Pentru preşedinţia organizaţiei au intrat în luptă doi candidaţi, Ioan Turc liderul interimar, şi Sorin Hangan consilier local.

Cei 132 de membri prezenti au ales presedintele organizatiei municipale PNL pentru urmatorii 4 ani. Cele mai multe voturi le-a intrunit Sorin Hangan 67 de voturi pentru, in timp ce Ioan Turc a adunat 64 de voturi in favoarea sa. Un vot a fost declarat nul.

Noul presedinte al organizatiei municipale PNL Sorin Hangan are misiunea să reconstruiască partidul şi să câştige Primăria Bistriţa la alegerile locale din 2020.

Prim-vicepreședinți au fost aleși George Gaftone și Tudor Filip.

Cei 8 vicepresedinti sunt: Drulea Dorin Valentin, Pop Mostafa Amalia Felicia, Peteleu Ioan, Podisor Adrian, Cicioc Stefan, Radu Marian Dorin, Rebrean Liviu si Pui Claudia. Biroul municipal mai are 15 membri aleși si un trezorier.

Hangan a declarat ca “noi, PNL-ul nu mai avem dreptul să greşim. Eu vreau ca unitatea noastră să se realizeze în sfârşit. Primarul Bistriţei e PSD din vina noastră, la fel şi preşedintele Consiliului Judetean.”

Presedintele interimar judetean Robert Sighiartau a declarata la randul sau ca “cei doi candidaţi la şefia organizaţiei s-ar putea sa nu fie ei candidaţii de primari. Organizaţia municipală trebuie să facă o dezbatere internă şi trebuie să profilăm minim doi candidaţi pentru Primăria Bistriţa ca să avem de unde alege. Partidul trebuie să aibă continuitate, are nevoie de o echipă. Eu îmi doresc ca PNL să redea strălucirea Bistriţei” a mai spus Sighiartau.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Radio Transilvania Bistriţa împlineşte pe 25 martie 22 ani de emisie neintrerupta

Primul post privat de radio de pe piaţa media bistriţeană a reuşit să facă faţă concurenţei, reinventându-se de fiecare dată.

Close