Sorin Hangan a demisionat din comisia tehnica pentru cumpărarea Stadionului ”Jean Pădureanu”

Consilierul municipal Sorin Hangan a anuntat la ultima şedinţă a Consiliului Local Bistriţa, că demisionează din comisia tehnică desemnată să analizeze posibilitatea cumpărării Stadionului ”Jean Pădureanu”.

Motivul este ca nu vede nici un progres.

„ Viziunea mea faţă de ceilalţi membri ai comisiei e total diferită. Nu am înţeles dacă s-a întâlnit comisia în lipsa mea, dacă domnul viceprimar se întâlneşte cu ei în lipsa mea. În orice caz, în atare condiţii consider inutilă prezenţa mea în acea comisie şi demisionez”, a declarat Sorin Hangan.

Hangan este de parere ca printr-o Hotarare de Consiliu Local s-ar putea decide oportunitatea achiziţionării acestui stadion, după care specialiştii din cadrul Primăriei, cei care fac evaluări şi comisia de negociere din cadrul Primăriei să îşi facă treaba. O alta masura buna ar fi o consultare pe o platformă publică a cetăţenilor.

Primarul Ovidiu Creţu a spus: “lucrurile nu sunt clare in momenul de fata nu putem să ne lansăm în nişte acţiuni hazardate, deocamdata nu avem ce cumpara”.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Rezolutie semnata de consilierii PSD

Municipalitatea are în momentul de față două mari priorități: 1. infrastructură rutieră și soluții pentru fluidizarea traficului, 2. Wonderland, oamenii

Close