Șoferi sancționați pentru lipsa cauciucurilor de iarnă

Poliţiştii clujeni sunt prezenţi zilnic pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza circulaţia, pentru a preveni producerea de accidente rutiere şi pentru a depista acei participanţi la trafic a căror comportament ne pun pe toţi în pericol.

Conducătorii auto trebuie sa manifeste prudență și să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător. Reamintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheață sau polei, iar autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone, trebuie echipate cu dispozitive omologate antiderapante.

Ieri, pentru neregulile depistate în trafic, polițiștii rutieri au fost nevoiți să aplice 136 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 20 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Certificatele de înmatriculare au fost retrase pentru lipsa anvelopelor de iarnă, 12 conducători auto fiind depistați și sancționați în acest sens.

Polițiștii continuă acțiunile pentru a înregistra cât mai puține accidente rutiere, prudența participanților la trafic – conducători auto ori pietoni – venind în sprijinul îndeplinirii acestui scop.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

Situaţia drumurilor din judeţul Cluj

În cursul dimineţii zilei de 8 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate,

Close