Smurd Luduș își va continua activitatea și în următorii ani

Joi, 12 ianuarie 2017, la iniţiativa primarului oraşului Luduş, Cristian Moldovan a avut loc la Luduş o întâlnire la care au participat reprezentanţii comunelor învecinate, pentru a asigura continuarea activităţii Asociaţiei SALVITA-SMURD și a subunităţii SMURD în Luduş și pentru cooptarea de noi membri în această asociaţie.

 

 

Așadar, în sala de ședințe a Consiliului Local Luduș, a avut loc întâlnirea primarilor și viceprimarilor autorităților teritoriale Luduș, Iernut, Ațintiș, Bogata de Mureș, Cuci, Chețani și Papiu Ilarian cu domnul inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, general de brigadă Dorin Oltean.

 

 

“Astăzi  am avut o întâlnire cu primarii autorităților teritoriale din zona oraşului Luduş, pentru a discuta din nou problema susţinerii SMURD Luduş şi a pune pe tapet pentru primăriile din cinci localităţi care nu au fost în prima fază, să facă parte din această asociaţie SALVITA-SMURD constituită în zona oraşului Luduş. Chiar şi fără aceşti cinci primari punctul de lucru de la Luduş funcţionează foarte bine de peste un an de zile şi nu face decât să mă bucure să văd rezultate deosebite în acest sens.” – ne-a declarat inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş, generalul de brigadă, Dorin Oltean.

“Le mulţumesc domnilor primari pentru că au dat curs invitaţiei mele și a domnului general de brigadă Dorin Oltean și sper ca în 2017, Asociaţia SALVITA-SMURD să aibă 11 membri, adică toate autoritățile teritoriale din localităţile importante din jurul Luduşului: Iernut, Sânger, Aţintiş, Cheţani, Cuci, Bichiş, Tăureni, Bogata, Papiu Ilarian, Valea Largă şi Zau de Câmpie.” – ne-a declarat primarul oraşului Luduş, Cristian Moldovan.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

„La Luduș continuăm programul de investiții și în anul 2017!” – Cristian Moldovan, primarul orașului

Profesorul Ioan Cristian Moldovan a fost ales primar al orașului Luduș în iunie 2012 și a fost reales în funcție

Close