Situaţia drumurilor in jud. Cluj – 22 ianuarie

În cursul dimineţii zilei de 22 ianuarie 2016, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, nesemnalându-se până în acest moment incidente sau accidente rutiere.

În urma căderilor masive de zăpadă în ultimele 24 de ore şi a temperaturilor negative înregistrate (-5 grade Celsius), mai multe sectoare de drumuri judeţene aflate pe raza judeţului Cluj au fost afectate de stratul de zăpadă depus pe carosabil şi de fenomenul de polei.

În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie, în ultimele 12 ore s-a acţionat pe un număr de 71 de drumuri judeţene, cu un total de 39 de utilaje. În total, a fost folosită o cantitate de 1.055 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Se acţionează în continuare cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii şi lărgirea carosabilului, respectiv împrăştierea de materiale antiderapant pentru combaterea fenomenului de polei.

Transport marfa in Cluj – Transport mobila Cluj si mutari mobila Cluj – Ceasuri barbatesti – Ceasuri dama – Ochelari de soare

UBB Cluj îşi prezintă oferta educaţională elevilor din Ungaria

Universitatea Babeş-Bolyai îşi va prezenta, în cursul acestei săptămâni, oferta educaţională pe care o pune la dispoziţie studenţilor maghiari, în...

Close